Gå til innholdet

Leverandør av PVC baserte produkter

Leverandør av PVC baserte produkter

På Brandbu ligger PVC PRODUCTS AS, en bedrift som konstruerer og produserer solide produkter i PVC. Bedriften har gjennom sine snart 30 år som leverandør av diverse typer PVC-baserte produkter opparbeidet seg spesiell kompetanse på forskjellige produkter.

Til alpinbransjen er bedriften leverandør av forskjellige typer polstringer og sikringer og har lang erfaring i å samarbeide med sikkerhetsansvarlige om både plassering, kvaliteter og tykkelser på sikkerhetsutstyret.

Bærekraftig reparasjon Materialet PVC er et slitesterkt materiale, noe som gir flere åpenbare muligheter. Den lange levetiden ved normal bruk er en av de store fordelene med PVC. PVC kan også repareres, noe som forlenger livsløpet til produktene.

I et bærekraftperspektiv er dette helt sentralt, og bedriften har også fokus rettet mot å forlenge livet til produktene, fremfor å lage nytt. Et materiale som PVC er ikke et ukomplisert materiale dersom det havner på avveie, og bedriften er opptatt av at kasserte eller ødelagte polstringer skal håndteres forsvarlig dersom de ikke kan repareres.

Skreddersøm Fleksibiliteten en leverandør som holder på med «skreddersøm» har, er en klar fordel, som stadig bringer oss kreative utfordringer og spennende oppdrag. I og med at vi både sveiser og syr er vi i stand til å lage det meste i PVC.

Et velkjent prosjekt i så måte har vært samarbeidet og utviklingen av bob-rafter i Olympiaparken på Lillehammer, som stadig er i aktiv bruk og gleder tusenvis av turister hvert år. Bob-raftene er innom PVC Products årlig, for kontroll og vedlikehold.

PVC Products leverer polstringer til mange av landets alpinanlegg, samt akeduker, matter og skilting. Bedriften leverer også til barnehager og akebakker, og de samarbeider tett med både klatremiljøet og kampsportmiljøene for å sikre deres anlegg.

Bedriften på Brandbu jobber også internasjonalt gjennom sitt arbeide med å lage vann-rensestasjoner for organisasjoner i FN.

Lang fartstid som håndverksprodusent av polstringer gjør PVC Products til en velegnet partner i sikkerhetsarbeidet.

bob rafter og polstringer
 Link til hele artikkelen i bransjebladet Alpin og Fjell, utgave 124 side 37 https://www.digiblad.no/alpin_og_fjell124/ 
Adresse
Rosendalsvegen 1 - , 2760 Brandbu -
Telefon
+4740016500
E-postadresse
post@pvcproducts.no
Foretaksregisteret
921509006
Theme primary color
Logo background color
Shop open for business