Gå til innholdet

PVC Products lager polstringer og sikringer for sportsarenaer og treningsanlegg

PVC Products har lang erfaring med prosjektering, produksjon og montering av spesialtilpassede matter til turnhaller, kampsport, klatresentre mm. Vi har blant annet levert en skreddersydd løsing for Hadeland kampsport med gulv og polstringer tilpasset deres lokaler. Med dette prosjektet ble vi fremhevet i brytebladet Mattekanten. Vi har fått lov til å dele artikkelen her. Ønsker du å lese mer om bryting og titte på brytebladet kan artikkelen leses på side 44

PVC Products lager polstringer og sikringer for sportsarenaer og treningsanlegg

PVC Products AS på Brandbu har levert gulv og polstringer til Hadeland Kampsport som også har bryting på programmet. I dag skal polstringene på søyler etterjusteres og det skal drøftes en teknisk løsning for å montere veggpolstring på hjørner, karmer og teknisk skap.

Leder i klubben er den tidligere bryteren fra Sp.09 Kjetil Hestdalen, tidligere junior og ungdomsmester. Kjetil er godt fornøyd med kvaliteten på klubbens PVC-gulv og fremhever at materialet er slitesterkt, og at gulvet holder seg godt på plass, selv om det får mye «juling». I tillegg påpeker Hestdalen at materialet er lett å holde reint og gir lite friksjonsskader på brukerne. Kvaliteten på trekket er den samme som på brytematter fra kjente leverandører, men tilpasset lokalet slik at alle flater er funksjonelle.

PVC products kan også hjelpe til med å få sponsorenes logoer på polstringene i lokalet.

Hadeland Kampsport er i disse dager i gang med å sette i gang siste fase av byggingen av klubblokalene. Nye garderober, hvileområde, salgsareal for utstyr, og polstringer av vegger står for tur. Den entusiastiske treneren og styrelederen har 150 medlemmer i alderen 8-50 år, og kan stolt fortelle om over 40 utøvere på barnepartiet på enkelte dager.

Klubben ville ikke hatt sine fasiliteter uten velvillig hjelp fra Norges Bryteforbund, lokale sponsorer og flere sentrale stiftelser, og Hestdalen påpeker at gode prosjekter, med realistiske budsjetter og tidsfrister, har størst sjanse for å få støtte. Han oppfordrer alle til å ta seg god tid og prosjektere godt i forkant av at man søker støtte. Det er også viktig å legge inn egeninnsats i form av dugnad, da det blir lagt vekt på av stiftelsene. Han reflekterer dessuten også over at hvis man er ute etter sponsorer, må man gi dem noe tilbake, og har derfor sine støttespillere tydelig eksponert i form av logoer på polstringene sine, profilering på klær og utstyr, og nettsider.

Det er mye ressurser i lokalmiljøet man kan benytte seg av, og ved å profilere sponsorer godt, er velviljen til å bidra stor. På et lite sted som i Brandbu er det stort sett fotball, håndball og vintersport som har dominert. Men siden oppstarten av Hadeland Kampsport har de fått en tøff konkurrent i kampen om å kapre utøvere. Da må også fasilitetene svare til forventningene.

Steinar Langedahl på PVC Products AS har lang erfaring med å montere og designe løsninger for denne type polstringer og sikringer, og har sikret flere kampsportsentre, klatrehaller og alpinanlegg. Han understreker at et skikkelig prosjektert gulv krever riktig duk og underlag, og at selve monteringen er vesentlig, så duken blir stram, og holder seg slik.

Steinar og Kjetil Hestdalen på spesialtilpasset sikringsgulv

Langedahls anbefaling er at man bør bruke folk med erfaring til å designe og montere, både på vegger og gulv.

-Vi holder på med Skreddersøm, og vet hvilke feller man bør unngå. Det er sjelden at lokalene er like, og vi har erfaring i å løse utfordringer, som for eksempel søyler og stolper.

-Denne type gulv er utsatt for mye røff bruk, og det er et absolutt poeng fra vår side at de er holdbare og sikrer gode forhold for brukerne påpeker Langedahl.

Utøvere i kampsport klubb

Når man har så mange utøvere på treningene så sier det seg selv at utstyret må være i orden og slitesterkt.

Driften av disse klubbene er tidkrevende nok, og det er en stor fordel å slippe å måtte bruke tid på å holde sikringene trygge og komplette. At flatene er enkle å holde rene er selvsagt også sentralt i et treningsstudio og handler både om helse, hygiene og holdbarhet, avslutter Hestdalen.

I denne delen av planleggingen sørger nå Hestdalen for å få oversikt over de tekniske mulighetene, og et spesifisert tilbud på alle kostnader, så han har et best mulig grunnlag for å søke finansiering for å sluttføre klubbens viktige prosjekt. At treningssalen på Hadeland Kampsport er viktig, viser oppslutningen tydelig.

Hestdalen avslutter med å takke alle bidragsytere; sponsorer, Sparebank1stiftelsen, Sparebankstiftelsen DNB, Amedia stiftelsen og lokale bedrifter. Vi får håpe Kjetil Hestdalens entusiasme smitter over til støttespillere som kan hjelpe med finansieringen.

Tekst og bilder: Ken Jults Strøm og Kjetil Hestdalen

Mattekanten Nr.1 2024, 15.årgang s.44

Adresse
Rosendalsvegen 1 - , 2760 Brandbu -
Telefon
+4740016500
E-postadresse
post@pvcproducts.no
Foretaksregisteret
921509006
Theme primary color
Logo background color
Shop open for business